Laat oude blokkades los en word wie je wilt zijn

Meer handelingsvrijheid
Meer presence
Minder zorgenVertel me meer...

Sociale angsten verminderen in een uur

Ik heb een video gemaakt om een probleem te behandelen waar ik zelf ook veel last van gehad heb: sociale angsten. Angst om de straat op te gaan, naar een feestje te gaan, etc. Of gewoon (te veel) bezig zijn met wat andere mensen over je denken. Emotional Freedom Technique of EFT is een effectieve manier om sociale angsten te verminderen. In mijn video pas ik EFT toe, en daarnaast geef ik nog wat tips om met je sociale angsten om te gaan.

Dus, wil jij je sociale angsten verminderen? Kijk dan mijn video!

Veel succes! En vergeet niet een reactie achter te laten. Ik ben erg benieuwd wat deze vorm van therapie je gebracht heeft.

Laat oude blokkades los en word wie je wilt zijn

Meer handelingsvrijheid
Meer presence
Minder zorgenVertel me meer...

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.