Je hoeft sociale angst niet te overwinnen – EFT

Heb je sociale angst? Dan heb je er waarschijnlijk een hekel aan. Je wilt graag van je angst af, je wilt je angst overwinnen. Logisch! Zonder sociale angst heb je meer vrijheid en een leuker leven.

Toch is er een betere manier: ga je sociale angst accepteren! Ik bedoel niet dat je moet leren leven met je angst… nee, accepteer dat de angst er op dit moment is. Hij is er niet voor niks, hij doet iets nuttigs voor je. In dit filmpje leer ik je om aardiger te zijn voor jezelf en je beter te voelen over je sociale angst.

En dat helpt! Zodra je aardig bent voor jezelf, jezelf niet meer afkeurt om je angst, er geen probleem meer van maakt… dan ga je veranderen. En hoe! Het zal je verbazen.

Stop met vechten tegen je angst. Angst verdwijnt niet door een gevecht, dat weet je al. Het gevecht levert je stress en ontevredenheid op.

Nú leven zónder stress en ontevredenheid. Dat is wat je leert in dit filmpje. En het grappige: als je tevreden bent, zonder stress, happy met dit moment – dan gaat je sociale angst vanzelf verdwijnen! Je hoeft niet te vechten. Wees aardig voor jezelf in ieder moment, en je angst gaat vanzelf weg.

Lees ook mijn blog post over Emotional Freedom Technique (EFT):
De helende kracht van aanraking

Stop ontevredenheid!

Ervaar je op dit moment pijn, verdriet, angst, onzekerheid, woede, jaloezie of ontevredenheid? Gebruik mijn gratis meditatie Terug in balans om je snel beter te voelen.

Nieuwe posts direct in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe posts? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt 2x per maand.

Als bedankje ontvang je mijn gratis meditatie Terug in balans.

Subscription Form

Zelfstandig werken aan jouw groei

Wil je meer handelingsvrijheid, meer presence en minder zorgen? Leer het gewoon thuis, vanuit je luie stoel, met mijn nieuwe cursus loslaten.

Samen werken aan jouw groei

Het snelst groei je met 1-op-1 ondersteuning van een goede coach of therapeut. Ik kan je helpen om jouw specifieke knelpunten boven tafel te krijgen en te genezen.

Plaats een reactie