Gerrit

Begin september, dreigde bij mij de emmer over te lopen. Door hele verdrietige omstandigheden, voelde ik mij al een poos geestelijk en lichamelijk ontzettend moe. Alsof dit nog niet genoeg was, begonnen ook traumatische ervaringen uit mijn jeugdjaren weer op te spelen. Eindeloze praatsessies Рvele jaren geleden Рom die trauma’s een plek te geven, hadden mij geen steek verder gebracht.

Een vriend attendeerde mij op EFT. Een methode die er op gericht is om op een vriendelijke en veilige manier, onverwerkte emoties uit het verleden alsnog op te lossen. Al zoekende op internet naar meer informatie over deze techniek, kwam ik op de site van Jeroen terecht. Via de mail heb ik contact met hem gezocht en verteld over de trauma’s uit mijn jeugdjaren.

Door de grote afstand (ruim 200 km) tussen mijn woonplaats en Jeroens woonplaats en de coronaperikelen, was 1-op-1 contact heel lastig. Gelukkig bood de videoverbinding via WhatsApp uitkomst.

Inmiddels heb ik, samen met Jeroen, 7 EFT-sessies van telkens 1 uur achter de rug. Het heeft mij heel erg goed gedaan en mijn verwachtingen overtroffen. In sociale situaties voel ik mij al een heel stuk onbevangener. De traumatische ervaringen uit mijn jeugd zijn langzaam maar zeker aan het afbrokkelen. Ik ben 65 jaar, het EFT-proces heeft dus wel even zijn tijd nodig! EFT houdt, zo merk ik dagelijks, meteen na de sessie niet op. Het is een veranderingsproces dat in een voor mij verantwoord tempo gaande is. Ik ben heel enthousiast en zie mijn toekomst nu weer een stuk zonniger tegemoet. Jeroen, dank je wel!

Stop ontevredenheid!

Ervaar je op dit moment pijn, verdriet, angst, onzekerheid, woede, jaloezie of ontevredenheid? Gebruik mijn gratis meditatie Terug in balans om je snel beter te voelen.

Nieuwe posts direct in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe posts? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt 2x per maand.

Als bedankje ontvang je mijn gratis meditatie Terug in balans.

Subscription Form

Zelfstandig werken aan jouw groei

Wil je meer handelingsvrijheid, meer presence en minder zorgen? Leer het gewoon thuis, vanuit je luie stoel, met mijn nieuwe cursus loslaten.

Samen werken aan jouw groei

Het snelst groei je met 1-op-1 ondersteuning van een goede coach of therapeut. Ik kan je helpen om jouw specifieke knelpunten boven tafel te krijgen en te genezen.