Laat oude blokkades los
en word wie je wilt zijn

Herken je één van de volgende dingen? Klik op de titel om te zien hoe deze cursus je hier bij helpt.
Ik denk of analyseer te veel over dingen
Teveel nadenken of analyseren betekent dat je de controle probeert te krijgen over dingen waar je geen controle over hebt. Deze cursus helpt je om `OK’ te zijn met de dingen zoals ze lopen. Hoe dingen ook lopen, jij houdt je hoofd koel, en ervaart daardoor veel minder stress.
Ik wil iets veranderen aan mijn leven of aan mezelf
Misschien wil je meer (financieel) succes, meer liefde, gezonder leven. Of gewoon lekkerder in je vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en je beter voelen over jezelf. Wie wil dat niet? Maar soms lijkt datgene wat je wilt voortdurend buiten bereik. Frustrerend! De paradox is dat je, om een verandering te kunnen maken, 100%, van top tot teen moet accepteren waar je nu staat. Zonder dat als een probleem te zien. Écht accepteren wat er nu is. Dan komt de verandering vanzelf.Er zijn talloze programma’s te vinden die je kunnen vertellen hoe je (later) succesvol kunt worden in de zaken, in de liefde, met je gezondheid. Écht OK zijn met hoe je leven nu is, en hoe jij nu bent, is een veel subtielere vaardigheid. Maar het is de vaardigheid die andere succesprogramma’s 10x effectiever maakt. Sterker nog, je hebt waarschijnlijk helemaal geen succesprogramma meer nodig, want je gaat merken dat je nu al tot veel meer in staat bent dan je dacht.

Mijn cursus leert je om 100% OK te zijn met wat er nu is, en hoe je nu bent, en daardoor ben je paradoxaal genoeg opeens in staat om jezelf en je leven te veranderen.

Ik heb het gevoel dat er iets mist in mijn leven, maar ik weet niet wat
Het kan ook zijn dat je het in materiële zin best naar je zin hebt: genoeg geld, seks, lekker eten, leuke vrienden, leuk werk, etc. Nu zou je volgens de maatschappij gelukkig moeten zijn, maar toch heb je het gevoel dat er iets mist. Het kan een eenzame ervaring zijn, omdat weinig mensen zullen begrijpen wat je mist. Misschien beoefen je al meditatie of neem je deel aan een godsdienst, maar het heeft je nog niet gebracht wat je zocht.

Dit gevoel – het gevoel dat er iets mist – is een teken dat je zelfacceptatie nog niet 100% is. Er zijn dingen gaande in je binnenwereld die je afkeurt, misschien ben je er zelfs bang voor. Dit is heel normaal! Je zult geen mens tegenkomen die zichzelf 100% accepteert. Maar dit zorgt voor het gevoel dat er iets mist.

Wat mist er? Aspecten van jezelf die je naar je onderbewuste verdrongen hebt. Je “dark side” voelt zich niet welkom in jouw binnenwereld. Deze cursus helpt je om lang verdrongen aspecten van jezelf weer bewust te maken, zodat je een completer, evenwichtiger en gelukkiger mens wordt.

Meer handelingsvrijheid
Loslaten helpt je om te handelen naar je hart, ook al ervaar je oncomfortabele emoties.
Meer presence
Loslaten helpt je om minder na te denken en veel meer in het moment te zijn. Je komt charismatischer over.
Geen zorgen meer
Je ontdekt dat je alles wat er kan gebeuren in je leven kunt ‘handelen’. Waarom zou je je dan zorgen maken?

Wat deelnemers zeggen:

Deze vorm van loslaten door geleide meditaties is wat mij betreft erg vernieuwend. De meditaties vind ik ook fijn om te doen. Het loslaten van oude, veel te lang meegedragen ervaringen en ideeën vindt bij mij door deze cursus bijna ongemerkt plaats, waardoor ik meer ontspannen ben en me stukken beter voel.
Frank Meijer, Apeldoorn
Tijdelijke aanbieding

€49
Direct toegang
Offline gebruik
Niet goed? Geld terug*

* De niet-goed-geld-terug garantie is geldig tot 30 dagen na aankoop.