Stoppen met goedkeuring zoeken – EFT

Heb je de neiging om goedkeuring te zoeken bij (sommige) andere mensen? Dan maakt dat je onzeker in de omgang met die mensen.

Goedkeuring zoeken is niet nodig – je bent al goed genoeg! Wat een ander ook van jou vindt. Maar soms lijkt het alsof we onbewust “iets” in ons hebben dat toch op zoek blijft gaan naar goedkeuring, en ons onzeker maakt.

In dit filmpje gebruik ik EFT, Emotional Freedom Technique, om jouw behoefte aan goedkeuring te verminderen. Doe er je voordeel mee, want als je minder behoefte hebt aan goedkeuring, dan ben je zelfverzekerder en relaxter in de omgang met mensen.

Stop ontevredenheid!

Ervaar je op dit moment pijn, verdriet, angst, onzekerheid, woede, jaloezie of ontevredenheid? Gebruik mijn gratis meditatie Terug in balans om je snel beter te voelen.

Nieuwe posts direct in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe posts? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt 2x per maand.

Als bedankje ontvang je mijn gratis meditatie Terug in balans.

Subscription Form

Zelfstandig werken aan jouw groei

Wil je meer handelingsvrijheid, meer presence en minder zorgen? Leer het gewoon thuis, vanuit je luie stoel, met mijn nieuwe cursus loslaten.

Samen werken aan jouw groei

Het snelst groei je met 1-op-1 ondersteuning van een goede coach of therapeut. Ik kan je helpen om jouw specifieke knelpunten boven tafel te krijgen en te genezen.

Plaats een reactie