Rijangst overwinnen – EFT

Vind je het eng om in een auto te rijden, of om in bepaalde situaties auto te rijden? Bijvoorbeeld op de snelweg of in het donker? Dan ben je niet alleen. Rijangst komt veel voor.

In deze video doe ik met jou EFT, Emotional Freedom Technique, om jouw rijangst te verminderen. Hierdoor ervaar je meer rust, vrijheid en zelfvertrouwen bij het autorijden.

Wat heb je aan deze video gehad? Laat het me weten via een reactie!

Stop ontevredenheid!

Ervaar je op dit moment pijn, verdriet, angst, onzekerheid, woede, jaloezie of ontevredenheid? Gebruik mijn gratis meditatie Terug in balans om je snel beter te voelen.

Nieuwe posts direct in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe posts? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt 2x per maand.

Als bedankje ontvang je mijn gratis meditatie Terug in balans.

Subscription Form

Zelfstandig werken aan jouw groei

Wil je meer handelingsvrijheid, meer presence en minder zorgen? Leer het gewoon thuis, vanuit je luie stoel, met mijn nieuwe cursus loslaten.

Samen werken aan jouw groei

Het snelst groei je met 1-op-1 ondersteuning van een goede coach of therapeut. Ik kan je helpen om jouw specifieke knelpunten boven tafel te krijgen en te genezen.

3 gedachten over “Rijangst overwinnen – EFT”

  1. Sindskort heb ik EFT ontdekt en pas het zelf toe. Het helpt alleen bij mijn rijangst als gevolg van paniekaanvallen op de snelweg een aantal jaren geleden, niet. Vond deze video en ben begonnen met de eerste sessie die je doet in de video. De tranen begonnen gelijk te stromen. Het bracht dus aardig wat in beweging! Dankjewel!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie